Rüyada yedi fil görmek

Rüyada yedi fil görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yedi fil gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada yedi fil görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada fil eti yediğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada filin doğurduğunu görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada filin ısırdığını görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek fil görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil suresi görmek huzurlu bir insan olacağına, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fil görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil suresini okuduğunu görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments