Rüyada filin ısırdığını görmek

Rüyada filin ısırdığını görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada filin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada filin ısırdığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada fil kervanı görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada filin işediğini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil tarafından kovalandığını görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada oyuncak fil almak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada beyaz fil görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek adının fesada karışacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments