Rüyada yayın balığı tutmak

Rüyada yayın balığı tutmak çok büyük çaba sarfedeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, maddi kriz yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yayın balığı tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada yayın balığı tutmak ilerleyemeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yayın balığı görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada yayın balığı yakalamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yayın balığı görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı yayın görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada balık büyük balık tutmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada gece balık tutmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada iri balık tutmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments