Rüyada iki yavru güvercin görmek

Rüyada iki yavru güvercin görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisine uğur getireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada iki yavru güvercin gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada yavrulu güvercin görmek evine bereket geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak hataların telafi edileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kısmetlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yavruları görmek hataların düzeltileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments