Rüyada ördek yavrusu almak

Rüyada ördek yavrusu almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ticaretin büyüyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusu almak gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada ördek yavrusu almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ördek ve yavrularını görmek saygınlığının da artacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada siyah yavru ördek görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sarı yavru ördek görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada yavru ördek görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments