Rüyada bahçe duvar görmek

Rüyada bahçe duvar görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, işinden ve parasından olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, malında zulüm meydana gelmesine alamet eder.

Rüyada bahçe duvar gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Rüyada bahçe duvarı görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe duvar görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada bahçe duvarı yapmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bahçe duvarının yıkıldığını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı örmek çevreye karşı itibarın artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments