Rüyada yavaş yürümek

Rüyada yavaş yürümek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Rüyada yavaş yürümek gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada yavaş yürümek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba görmek ticaret ehli kişi olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavaş yavaş ölmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada çok yavaş koşmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı yavaş okumak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada yavaş araba kullanmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hem dua alacağına işaret eder.

Rüyada yavaş hareket etmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavaş abdest almak yoğun duygular yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments