Rüyada yavaş yavaş ölmek

Rüyada yavaş yavaş ölmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada yavaş yavaş ölmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada yavaş yavaş ölmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada çok yavaş koşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada yavaş koşmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yavaş yürümek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavaş abdest almak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Rüyada kuranı yavaş okumak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada yavaş hareket etmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments