Rüyada yavaş abdest almak

Rüyada yavaş abdest almak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yavaş abdest almak gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada yavaş abdest almak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yavaş koşmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavaş yavaş ölmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada kuranı yavaş okumak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavaş araba kullanmak işlerin sarpa saracağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavaş hareket etmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada çok yavaş koşmak zararını tamamen kapatacağına, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments