Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda tavşan görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz orman görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan almak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada tavşan beyaz görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments