Rüyada yatakda uzanmak

Rüyada yatakda uzanmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada yatakda uzanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada yatakta uzanmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak mekân değiştireceğine, duygularının karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak mevki edineceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Rüyada yatakda uzanmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada yatağa uzanmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta uzandığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin yanına uzanmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments