Rüyada yatak ve yorgan görmek

Rüyada yatak ve yorgan görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada yatak ve yorgan gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada yatak yorgan görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak ve yorgan görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yatak yorgan görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek mutlu ve huzurlu olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan almak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan dikmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments