Rüyada yaşlı kadından korkmak

Rüyada yaşlı kadından korkmak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadından korkmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada yaşlı kadından korkmak üzerindeki yükten kurtulacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kadından korkmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada bir kadından korkmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments