Rüyada güzel yaşlı kadın görmek

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, doğru karar veremeyeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada güzel yaşlı kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlanmış kadın görmek başkalarının malına göz dikeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yaşlı bir kadın görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments