Rüyada yaşlı bir kadını görmek

Rüyada yaşlı bir kadını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir servete kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının gençleştiğini görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın öldüğünü görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadının evine gitmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada orta yaşlı kadın görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek sonradan da çok üzüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments