Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek mevkilerinin yüksek olacağına, başarısının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak büyük bir işe kavuşacağına, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada yaşlı biri tarafından öpülmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın taşımak pek çok kişiyi idare edeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments