Rüyada yaşlı bir adama sarılmak

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, geçmişini arkada bırakacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, hedeflerini tutturacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada yaşlı adama sarılmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamdan kaçmak malının ve parasının da artacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek dertlerin dermanının bulunacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamdan yardım almak işlerin günden güne artacağına, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali karaçöl

Selam aleykum ben ruyamda 175 boylarinda 85 90 kilo arasinda yasli bir adamla kucaklasiyorum adam bana sarilmis ve geri dusergibi bi hali vardi bende dusmesin diye sıkı sisıkı tutum iki elimi beline dolayarak ve yasli adam sirt ustu dusergibi oluyordu dusmesin diye birakmadim yasli adam bana bakarak gulumsedi bu gorduyum ruyanin etkisindeyim hala ne anlama geliyor rica etsem yorumlarmisiniz hocam