Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir adamla sevgili olmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalettir.

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama para vermek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama yardım etmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adam yıkamak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments