Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla konuşmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Rüyada iki yaşlı adam görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adama para vermek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments