Rüyada yasin yazısı görmek

Rüyada yasin yazısı görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada yasin yazısı gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada yasin yazısı görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yasin yazısını görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasini ezbere okumak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yasin suresini dinlediğini görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yasin kitabı almak işsiz kalmaya, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına inanılır.

Rüyada yasin şerifi okumak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada abdestsiz yasin okumak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments