Rüyada yasin okurken uyanmak

Rüyada yasin okurken uyanmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okurken uyanmak gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Rüyada yasin okurken uyanmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada ayetel kürsi okurken uyanmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dua okurken uyanmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran okurken uyanmak mevki edineceğine, ortaya bazı projeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin okurken görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birini yasin okurken görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak kişinin kazancının çoğalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Rüyada kendini kuran okurken görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments