Rüyada yasini şerif kitabını görmek

Rüyada yasini şerif kitabını görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada yasini şerif kitabını gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada yasini şerif kitabı görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasini şerif kitabını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasini şerif dinlemek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalettir.

Rüyada yasini şerifi ezbere okumak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada ezbere yasini şerif okumak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasini şerif görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasini şerifi ezberlemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin şerifi okumak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments