Rüyada kovayla su taşımak

Rüyada kovayla su taşımak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, problemlere çözüm bulunacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovayla su taşımak gördüyseniz:

  • Sonuçta fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada kovayla su taşımak kötü ve zor günler geçireceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir kova su taşımak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalettir.

Rüyada su dolu kova taşımak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovalarla su taşımak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kovayla süt taşımak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kova taşımak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kova kova su görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments