Rüyada yanan kor görmek

Rüyada yanan kor görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada yanan kor gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yanan kor görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada birini korkmuş görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobada kor görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada korkarak uyanmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada inekten korktuğunu görmek birçok dertle muhatap olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak kalkmak onlardan taraf hayır göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments