Rüyada sobada kor görmek

Rüyada sobada kor görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobada kor gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada sobada kor görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada sobada kor ateş görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada korktuğu için ağlamak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak yürümek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada korktuğu görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediden korktuğunu görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan kor görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin korktuğunu görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments