Rüyada yanan baca görmek

Rüyada yanan baca görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan baca gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada yanan baca görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca isi görmek büyük başarıla kazanacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada baca kapağı görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, dedikoduya delalettir.

Rüyada bacanın tüttüğünü görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacada duman görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Rüyada baca kurumu görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada baca tütmesi görmek borçlarının kalmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bacadan inmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments