Rüyada yanaktan öpülmek

Rüyada yanaktan öpülmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının artacağına,, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yanaklarını kırmızı görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yanaktan öpüldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yanağını okşamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kızın yanağından öpmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada yanağını delik görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yanağından ısırılmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments