Rüyada makasla yaralanmak

Rüyada makasla yaralanmak çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, dertlerine çare bulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada makasla yaralanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada makasla yaralanmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada makasla saldırmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada makas kesmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada bıçak makas görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kör makas görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde makas tutmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments