Rüyada bacaktan yaralanmak

Rüyada bacaktan yaralanmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada bacaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada bacağında yara görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada bacaklarda yara görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet eder.

Rüyada sol bacakta yara görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments