Rüyada bacağının yaralandığını görmek

Rüyada bacağının yaralandığını görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağının yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda yara görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kasasının ağırlaşacağına yorulur.

Rüyada bacakları yara içinde görmek hem de zengin biri olacağına, işsizin iş bulacağına delalettir.

Rüyada bacağından yaralanmak eskisinden de iyi olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin bacağında yara görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bacakta derin yara görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak yara görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments