Rüyada bacaklarda yara görmek

Rüyada bacaklarda yara görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda yara gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada başkasının bacağında yara görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına işaret eder.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek karanlığın biteceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bacakları yara içinde görmek işlerin toparlanacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada bacaklarda yara görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Rüyada bacaklarını yara görmek planlı ve programlı davranacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işarettir.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kazancın her daim artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments