Rüyada yakınlarını kaybetmek

Rüyada yakınlarını kaybetmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yakınlarını kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada depremde yakınını kaybetmek rahat bir hayata sahip olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınlarını kaybetmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınını kaybetmek birikim yapacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yakınını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek feraha ereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada uzaktaki yakınını görmek allah katında yükseleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı işlere girişileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments