Rüyada yakınının taşındığını görmek

Rüyada yakınının taşındığını görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının taşındığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada bir yakınının taşındığını görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının taşındığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşındığı evini görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada evden taşınmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka eve taşındığını görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz eve taşınmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments