Rüyada bir yakını hasta görmek

Rüyada bir yakını hasta görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakını hasta gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yakının hastalandığını görmek yaşadığı stresin biteceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bir yakının hasta görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını çok hasta görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakını hasta görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakını hasta görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments