Rüyada yakınını zayıflamış görmek

Rüyada yakınını zayıflamış görmek lüksünün artacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, işlerinin düzeleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını zayıflamış gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Rüyada yakınını zayıflamış görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada derslerden zayıf almak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı zayıf görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek rahat edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kişiyi zayıf görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada zayıf bir bebek görmek bir şeyden zarar görmeye, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments