Rüyada hapishanedeki yakınını görmek

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, karlı işlere gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada yakınını hapishane görmek heveslerin söneceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada yakınını hapishanede görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishanede çalışmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada babasını hapishanede görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments