Rüyada yakın erkek arkadaş görmek

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek uykusuz geceler yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada yakın erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşınla kavga etmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, refahının ve varlığının artacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga etmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla evlenmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments