Rüyada yakın dostlarını görmek

Rüyada yakın dostlarını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, nefsine yenileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yakın dostlarını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada en yakın dostunu görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yakın dostunu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Rüyada yakın dost görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yakın dostlarını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski dostlarını görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dostunu görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın dostunu görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kediyle dost olmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments