Rüyada yağmurdan kaçmak

Rüyada yağmurdan kaçmak iyi günler yaşayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan kaçmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak karamsarlığa düşeceğine, lüksüne de lüks katacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yağmur görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments