Rüyada yağmur yağarken cam silmek

Rüyada yağmur yağarken cam silmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda cam silmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin camlarını silmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kirli cam silmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde cam silmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba camı silmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada camları silmek hayallerinin gerçek olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments