Rüyada yabancıdan kaçmak

Rüyada yabancıdan kaçmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bekarsa evleneceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, dik durmaya çalışacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, parasına da para ekleyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yabancıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak gözden düşeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı askerden kaçmak hedeflerini gerçekleştireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancıdan kaçmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada yabancı birinden kaçmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birinden hediye almak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments