Rüyada yabancı birinden kaçmak

Rüyada yabancı birinden kaçmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak maddi zararının giderileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada yabancıdan kaçmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı birinden kaçmak galibiyetlerinin artacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak malına gelecek zarara, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı askerden kaçmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir ülke görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkek organı görmek işlerine bereket geleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments