Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak can bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancıdan kaçmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada yabancı birinden kaçmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yabancı askerden kaçmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments