Rüyada yabancı yerler görmek

Rüyada yabancı yerler görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, onu uyaracağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı yerler gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada yabancı bir yer görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Rüyada yabancı yerler görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı yere gitmek ilim irfan öğreneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı yer görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı dil öğrendiğini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments