Rüyada yabancı uyruklu asker görmek

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, günahlarına tövbe edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu asker gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu adam görmek iyi zamanlar geçireceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı uyruklu insanlar görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı askerden kaçmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments