Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulur.

Rüyada yabancı uyruklu kadın gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Rüyada yabancı uyruklu adam görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu insanlar görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments