Rüyada yabancı ülkede gezmek

Rüyada yabancı ülkede gezmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkede gezmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak adımlarını daha sağlam atacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek psikolojik sorunların geride kalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir ülke görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülke gitmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments