Rüyada yabancı ülkeye gitmek

Rüyada yabancı ülkeye gitmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülke gitmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments