Rüyada yabancı bir ülke görmek

Rüyada yabancı bir ülke görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir ülke gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Rüyada yabancı ülke parası görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülke görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments