Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülke görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede gezmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments